MAR DE LA CARRASCA
Al costat de la Terra
Cuina de temporada, no oferim carta i només amb reserva. Cuinem reconeixent que l'aliment i l'aigua, són coses vives, partint d'aquí elaborem plats sans amb sabors senzills i nets. A partir de matèries primeres d'origen biològic i verdures i hortalisses pròpies cultivades a l'hort. Cuina vegetariana, vegana, macrobiòtica, carn i peix, segons la teva opció. Com concebem l'aliment Cultivem la terra valorant que és una cosa viva i fèrtil, carregat de potencialitats i revelacions. La veiem oberta a la influència de l'oceà d'aire que l'envolta i de la mà que la conrea. Els fruits de l'hort passen per la cuina i es converteixen en els aliments que servim. Ens meravella veure el moviment de l'aliment, de la terra, passant pel foc, element transformador, al plat, per a ser ingerit i transformar-se en la sang que circula per l'interior del nostre organisme. És com si la col, amb tota la seva presència sobre la terra, la seva turgència, la seva forma de creixement, el seu color, amb les forces naturals que conté, fos transferida a l'interior de l'organisme, portant tota la informació que adquirís en el seu procés de creixement : el sol, l'aigua, l'energia de la terra, l'energia del cel. Ingerim la col i amb això ingerim molt més, processem part del paisatge en el qual creix. La nostra alimentació mira l'aliment com un oferiment de la natura, no només nodreix i és un gaudi sensorial, també és una substància medicinal i una força que pot modificar la nostra condició energètica.